Zunaj digitalnega trženja: Prave metode trženja za malo podjeje

metode digitalnega trzenja

Prvi vtis o našem podjetju je, to je agencija za spletne storitve. Ampak to še zdaleč ni vse, kar delamo. Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin je osnova, na kateri temelji digitalno trženje. Trženje na spletu, pa je samo en segment celotnega trženja. Svojim strankam svetujemo, katere tržne kanale je najbolje uporabiti, da se doseže največji uspeh pri pridobivanju novih strank.

 

Če želite, da vaše podjetje doseže naslednjo stopnjo razvoja, je potrebno uporabiti različne kanale za trženje vaših produktov oziroma storitev. In potem ti kanali delujejo skupaj ter dosežejo največjo število potencialnih strank.

 

Ko to storite, ni omejitve za vaš nadaljnji razvoj. Gremo po korakih.

 

1.Analiza

 

Povečanje prometa blagovne znamke s spletnim trženjem je ena stvar. Da pa bi bila res učinkovita, je potrebna analiza. Natančneje, potrebna je strokovna analiza.

Glavni razlog, da smo lahko pomagali številnim strankam je to, da vemo, kaj deluje v posamezni panogi in kaj ne, ter kako je mogoče to izboljšati. To pomeni uporabo (in popolno obvladovanje) najboljših analitičnih orodij za spletno trženje. Hkrati pa vemo, kako pravilno prebrati te podatke in jih uporabiti za marketinško akcijo.

Razlika med uspehom in neuspehom je v tem, da se pravilno odzovemo na te podatke. Pri tem lahko izkoristimo svoje znanje in izkušnje. Na ta način lahko sestavimo našim strankam uspešen tržni plan.

 

2.Dodatne oblike trženja

 

Spletno trženje je za večino podjetij najboljši način, da dosežejo svoje potencialne stranke in obdržijo obstoječe.

To je veljalo pred pandemijo in zagotovo drži tudi med njo. Vendar to nikakor ni edini način, da dosežete svoje stranke.

 

Se še spomnite članka o trženju podjetja, ki ima kemično čistilnico?

Morda si mislite, “to je zanimivo, vendar nisem lastnik kemične čistilnice.”

 

Vendar skoraj vsako majhno podjetje lahko uporablja enake marketinške metode.

 

Da, članek na vrh postavlja »družabna omrežja« z »SMS«, »email« trženjem in »blogi / glasili«.

Toda pod tem boste našli “reklamne table za avtobuse”, “reklamne panoje”, “klopi za avtobuse”, “viseče reklame”, “polžjo pošto”, “nočne reklame na lokalnem kabelskem kanalu” itd.

 

Čeprav je določena oblika trženja morda šla “iz mode”, to še ne pomeni, da je “izginila”.

Ljudje še vedno berejo časopise.

Potencialne stranke se še vedno odločajo o nakupu (zavestno ali podzavestno) na podlagi tega, kar vidijo na avtobusnih klopeh in reklamnih panojih.

Tako kot so vaše potencialne stranke zunaj v kibernetskem prostoru, so tudi v vaši skupnosti.

3.Iskanje najboljše poti naprej

 

Nič od tega ne pomeni, da morate imeti velik marketinški proračun.

Smisel tega spletnega dnevnika ni v tem, da bi vam povedal, da morate ves svoj denar vložiti v spletno trženje, pa tudi za oglaševanje na avtobusnih klopeh, reklamnih panojih, obešalih in še več.

 

Obstajajo nekatere oblike trženja, ki bodo za vaše podjetje učinkovitejše od drugih.

Obstajalo bo nekaj sporočil in blagovnih znamk, ki bodo za vaše podjetje učinkovitejše od drugih.

 

V našem podjetju WEBSITE DEPOT SI d.o.o. vam lahko pomagamo najti najboljše od teh. Pri nas dobite skrbno prilagojene strategije za trženje vašega podjetja.

 

Za začetek lahko osnovne informacije dobite na 01/828 28 36, 040/737 750 ali nam želje pošljite po e pošti na info@websitedepotslo.com. Lahko se tudi najavite na osebni obisk na sedežu podjetja v Slovenski Bistrici, Rimska cesta 4. Ste dobrodošli

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.