Več kot prijatelj prijatelju: Trženje med pandemijo

trzenje med pandemijo

Upajmo, da še nikoli niste bili tako bolni ali poškodovani, da bi morali veliko izostati z dela ali iz šole. Če se vam je to zgodilo, ste morda vsakodnevno (ali bolj pogosto) objavljali svoje objave na družbenih omrežjih in posodabljate svoje stanje. Druga možnost je, da ste v času svojega okrevanja popolnoma izostali z družbenih omrežij.

 

Če ste to storili, ste morda občutili, kako je odmevala tista prva objava na družbenih omrežjih, ki se je glasila: „Hej vsi! Oprostite, ker se nisem oglasil nekaj časa. Sem v redu.“ Potem pa ste žalostno ugotovili, da je vašo objavo všečkalo manj prijateljev, kot ste pričakovali. Morda vas nekateri niso spremljali, ker ste bili odsotni dalj časa.

 

Če to ni všeč tebi, si predstavljajte, kako je to za podjetje. Po tem pisanju se pandemija COVID-19 nadaljuje, čeprav se odpira vse več podjetij. Če pa ljudje ne vedo, da je vaše podjetje še vedno odprto in delujejo, verjetno ne bodo naročali vašega blaga in storitve. Konec koncev je precej težko zaupati podjetju, za katerega ne veste ali še obstaja.

In tukaj prihaja na pomoč SEO in digitalni marketing.

 

Dajte jim nekaj, kar lahko uporabijo.

Ne pravimo, da bi samo pošiljali vaše račune na družbena omrežja ali kaj podobnega kot n.pr.: „Še poslujemo!“. Namesto tega objavimo informacijo, ki jo resnično potrebujejo. Kot npr., kako se naj zdaj znajdejo v času pandemije, kako jim lahko mi pomagamo….

 

Ko mnogi od nas več odhajamo iz svojih domov, hodimo na več javnih mest kot v času pandemije, praktično vsak izmed nas poskuša najti način, kako krmariti, »živeti svoje življenje« in »ostati varen pred virusom.” Toliko tega je, da prilagodimo svoje vedenje, najdemo načine za varnejšo interakcijo s svetom. Razmislite o uporabi forumov na način, da ljudem pokažete, kako so lahko varnejši z vašega vidika.

 

trzenje med pandemijo

 

Če ste restavracija ali podjetje, povezano s hrano, dajte nasvete, kako lahko ljudje gredo ven (ali gredo ven po hrano itd.) in ostajajo varni pred virusom. Imamo stranke zobozdravnikov, ki bolnikom pokažejo, kako upoštevajo varnostne protokole in učitelje klavirja, ki po igranju očistijo svoj klavir.

 

Če dvomite, se vprašajte: “Kaj bi rad vedel, preden se vključim v to dejavnost?” Če se tako postavite v čevlje nekoga drugega, lahko bolje vidite, kako lahko vaša vsebina sodeluje z ljudmi tam, kjer v resnici so in to dejansko.

 

Popolna storitev za vse letne čase

Seveda so te objave le en način, da vam lahko pomagamo tukaj na spletnem naslovu websitedepotslo.com . Zdi se, da vse bolj drži to, da je navedba “digitalno trženje je pomembnejše kot kdaj koli prej”, čedalje bolj aktualna. Res je bilo, ko se je začela leta 2020,  vse bolj zaprto, sedaj pa se je svet začel odpirati, vsaki dan bolj.

 

Če želite kakšno pomoč pri tem ali kaj podobnem, se obrnite na nas, lahko po telefonu 01 828 28 36 ali po e pošti na info@websitedepotslo.com

 

V pomoč strankam in članom ekipe se Website Depot SI osredotoča na poslovanje tudi med pandemijo. Tako lahko še naprej zagotavljamo najboljše možne storitve za naše stranke, hkrati pa skrbimo za svoje potrebe. Vsi smo skupaj v enem čolnu. Danes si oglejte na naši spletni strani, kako lahko pomagamo vašemu podjetju. Hvala za pozornost. Skupaj gremo dalje!

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.