Učinkovito, ne trdo delo v marketingu, kot zaobljuba v novem letu 2021

novoletne zaobljube

“Shujšal bom!”, „Delal bom več!“, „Zdravo bom jedel!“, „Začel bom pisati roman (scenarij, zgodbo). Vsak dan po malo.“

 

Da, sedaj je čas za novoletne zaobljube.

Prvi teden po praznikih je čas upanja, optimizma in kave.

 

Če ste takšni kot mnogi izmed nas, ste v preteklosti že sprejemali podobne zaobljube, a jih verjetno niste izpolnili. Morda ste si jih zastavili preveč in ste izpolnili samo eno ali dve. Druga možnost pa je, da jih sploh niste realizirali.

 

Najboljše zaobljube, ki vplivajo na trajne spremembe, so tiste, ki jih lahko brez težav prilagodite temu, kar že počnete. Gre za izboljšave sedanjega stanja.

 

“Zaobljuba“ ni nujno neka velika sprememba. Lahko je to ponovno sprejetje nečesa, kar ste že storili v preteklosti, a ste kasneje to opustila zaradi različnih vzrokov. Naša spletna storitev SEO vam lahko pomaga pri tem (med drugimi našimi storitvami).

 

Preprosti prvi koraki

 

Tako bi morali ravnati vsak ponedeljek. Še posebej po dopustih.

 

Ne glede na to, ali delate v pisarni ali od doma, veste, kako je: v najboljšem primeru se počasi „aktivirate“. Tudi najbolj vestni, motivirani zaposleni na najvišji ravneh, potrebujejo nekaj časa, da lahko delajo „s polno paro“.

 

Zelo smiselno je začeti z nalogo, ki je lažja. Z nečim, kar lahko storite hitro in kompetentno, tako rekoč mimogrede, „z levo roko“. Motivirani smo s tem, da bomo čimprej začeli reševati bolj zahtevne naloge, ki zahtevajo več časa.

 

Enaka logika velja za novoletne zaobljube glede vsebine vaše spletne strani. Mogoče sedaj januarja še ni prišel čas, ko bi jo korenito spremenili.

Lahko pa to spremenimo na nekaj točkah. Poskrbimo lahko na primer za povezave z drugimi, kompetentnimi domenami. Naredimo načrt rednega, pogostega (enkrat tedensko!) posodabljanja vaših spletnih strani. Pokažite svojim strankam svoje delo, svojo strokovnost in zavzetost.

 

Že razmišljate, „to se sliši nekako znano“. Saj tudi je.

 

Vse to je bolj ali manj povzeto iz Googlovega koncepta “EAT” („experience, authority, and trustworthiness“ – izkušnje, avtoriteta, zaupanje). To je bistveni del tega, da je vaša stran uvrščena višje na googlu.

Če še niste izvedli vseh treh, je sedaj pravi čas, da se vrnete k temu konceptu.

 

Manj “zaobljub” in več “dobrih navad”

 

Verjetno je, da že imate nekaj dobrih idej o tem, kako razviti svoje podjetje in vsebinsko trženje v novem letu 2021.

 

Vprašanje je le, kako to narediti.

 

Če se vrnemo na področje zdravega prehranjevanja v letu 2021, verjetno že veste, kako to narediti. Uživati morate manj kalorij, užiti ustrezne količine beljakovin, izogibati se indrustrijsko predelani hrani, več se gibati na svežem zraku, telovaditi z utežmi in delati kardio vaje. Mogoče ste to že počeli, pa opustili in sedaj začenjate na novo.

 

Enako velja za vsebino vaše spletne strani. Potrebno jo je „prevetriti“, starejše vsebine zamenjati ali dopolniti z novimi dejstvi, dodati nove fotografije in še kaj.

 

Za pomoč v novem letu 2021 ali katerem koli drugem letu, se obrnite na naše podjetje WEBSITE DEPOT SI d.o.o. (01/828 28 36), pišite nam vaše želje na info@websitedepotslo.com, „pokukajte“ na našo spletno stran https://websitedepotslo.com ali nas, po predhodni najavi, obišite v Slovenski Bistrici, Rimska ulica 4. Brezplačno vam bomo svetovali.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.