Spletno oblikovanje e-trgovine

Najemite strokovnjake za spletno oblikovanje za e-trgovino

Smo izkušena, profesionalna spletna dizajn in marketinška agencija za e-trgovino s sedežem v Los Angelesu. Pomagali smo številnim malim podjetjem, da so razvila svoja spletna podjetja za e-trgovino.

Obstaja veliko prednosti spletne strani za e-trgovino za vaše podjetje:

 • Vaše blago in storitve so na voljo za nakup po vsem svetu 24 ur na dan.
 • Za naročanje ali obračun stroškov dostave vam ni treba najeti osebja. Platforme za elektronsko poslovanje večino dela opravijo za vas.
 • Sodobne platforme za elektronsko poslovanje tudi za vas spremljajo zaloge in vas opozarjajo, ko morate napolniti zaloge.
 • Če ste v storitveni industriji, lahko stran za e-trgovino pomaga vašemu podjetju, da si potencialne stranke ustvarijo vtis o zakonitosti vašega poslovanja in olajša pregled njihove izbire ter neposredno stopijo v stik z vami.
 • Število ljudi, ki lahko v določenem času dostopajo do vaše trgovine, ni omejeno.
 • Trgovci na drobno: Za preprečevanje izgub ni treba skrbeti.
 • Vaša spletna stran vam bo zagotavljala neposredno komunikacijo s strankami. Lahko se obrnete neposredno na njih ali pošljete e-pošto, da starnke obvestite o vaši novi promociji.
 • Obstaja več glavnih platform e-trgovine, toda tiste, ki jih uporabljamo, lastnikom podjetij zagotavljajo neomejeno prožnost pri oblikovanju privabljanja in funkcionalnosti.
 • Zbirate lahko informacije o všečkih in željah svojih strank, ki jih boste lahko v prihodnosti uporabili za natančno usmerjeno trženje.
 • Ko investirate v gradnjo trgovine za e-trgovino, ste skoraj zagotovo lahko prepričani, da boste dobili povrnjeno naložbo in še kaj več.

Pri WEBSITE DEPOT SI smo ponosni na svojo sposobnost ustvarjanja vrhunskih večfunkcijskih trgovin za e-trgovino za podjetja vseh velikosti in v vseh panogah. Naša ekipa poslovnih svetovalcev, napredni spletni kodirniki, oblikovalci in ustvarjalci vsebin, sodelujejo z našimi strankami neposredno in jim pomagajo doseči svoje spletne cilje. Smo butična agencija, ki zaposluje nekaj najboljših in najsvetlejših umov v spletnem razvoju in digitalnem marketingu.

Ni pomembno, ali želite šele začeti ali ste že uveljavljeni prodajalec. Obstaja nešteto študij primerov podjetij, ki prehajajo v e-trgovino in doživljajo eksponentno rast prodaje, prihodkov in dobička. Če prodajate blago ali storitve, je prodaja preko e-trgovine nujna za vaše preživetje v 21. stoletju.

Razumevanje moči e-trgovine

Če želite razumeti moč e-trgovine, upoštevajte prodajne velikane, kot so Sports Authority, Barnes in Noble, Borders, Radio Shack in Circuit City, ki so večino lokacij zaprli ali pa so se v celoti ustavili zaradi prihoda na spletno prodajo. S prihodom tehnologije pametnih telefonov kupci v maloprodajnih trgovinah pogosto iščejo ponudbo e-trgovine po nižjih cenah. To ni samo način, kako ostati konkurenčen, je nov standard, v katerem zdaj tekmujejo podjetja.

Kaj počne ekipa Website Depot?

Naš namen je, da vam pomagamo pri vaših razvojnih potrebah pri elektronskem poslovanju. Kot lastnik spletne trgovine, boste lahko uživali v vseh ugodnostih, ki jih le-ta prinaša.
Pogovarjamo se s posamezniki in lastniki podjetij, da ugotovimo njihove potrebe in cilje. Vsak projekt obravnavamo kot edinstven primer in si prizadevamo za uresničevanje vizije naše stranke.
Z vami se brezplačno posvetujemo in ponujamo konkurenčne cene in vrhunsko kakovost. Naši dizajni so sodobni in na tekočem z najnovejšimi trendi spletnega kodiranja in vizualne privlačnosti. Našim strankam omogočamo prožnost pri tem, kako želijo voditi svojo spletno stran. Ustvarimo lahko funkcionalno avtomatizirano ali pa vam omogočimo individualno usposabljanje o upravljanju izdelkov in zalog. Ko je projekt zaključen, vam bomo ob zagonu predali ključe in vi postanete popolni lastnik te trgovine.

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.