SEO – optimizacija spletne strani

Najbolje ocenjena skupina za digitalne tržne storitve SEO Services v Los Angelesu

Optimizacija iskalnikov je bistvo tega, kar počnemo na spletnem mestu Depot. Lastništvo spletnega mesta brez izvajanja SEO je kot avtomobil brez bencina. Lahko je tam, preprosto obstaja, vendar ne gre nikamor.

SEO pomeni postopek vpliva na položaj (rang) določenega spletnega mesta v rezultatih iskalnikov. Praktično to pomeni, da je spletno mesto čim bolj vidno za spletne obiskovalce. Ključnega pomena je to, da uporabniki interneta veliko bolj pogosto obiščejo spletne strani, ki so na vrhu iskalnikov. Optimizacija spletnih strani vpliva predvsem na neplačane ali organske rezultate iskanja.

 

SEO STORITEV V ŠTEVILKAH

Po podatkih Internet Live Stats in Search Engine Land, pomembne tehnološke publikacije, je v Googlu vsako sekundo več kot 40.000 iskalnih poizvedb, kar pomeni več kot 3,5 milijarde iskanj na dan. Leta 2016 je podjetje poročalo, da je bilo v zadnjem letu več kot 2 trilijona poizvedb! Če ste lastnik spletnega naslova, ki ne izkorišča prednosti SEO, izgubljate dragocene priložnosti za stik s potencialnimi strankami.

Pogoste ugotovitve, ki izhajajo s spletnega naslova, ki nima SEO:

  • Zastoj spletnega prometa
  • Nizka prodaja
  • Vaš spletni naslov ima zelo majhno mrežo
  • Potencialne stranke, ki iščejo storitev ali izdelek, ki ga ponujate, vas ne bodo našli
  • Zamujene priložnosti, ker potrošniki ne najdejo vašega podjetja na spletu

 

Zapis dejstev

Naše SEO kampanje so se v praksi izkazala kot zelo uspešne pri povečanju uvrstitev na spletnih mestih, spletnem prometu, ugledu in celotni prodaji podjetij, ki sodelujejo z nami. Kot certificirani Googlov partner smo dobro seznanjeni z najboljšimi praksami iskalnikov. Naše SEO kampanje so povečale na stotine podjetij z naravnim iskanjem in jim pomagale, da so uvrščene na seznam glavnih zemljevidov in spletnih imenikov.

 

 

Napredne storitve SEO – Analiza ključnih besed

Website Depot uporablja najmočnejša orodja za analitiko v industriji za sledenje ključnih besed z najboljšimi rezultati. Naši strokovnjaki za SEO vam bodo s pozornim pregledom vaše dejavnosti in priložnostmi, zagotovili informacije o tem, katere ključne besede so najbolj iskane, najbolj konkurenčne in imajo največjo verjetnost za izboljšanje vašega poslovanja.

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.