Odzivno spletno oblikovanje

Pri današnjih številnih internetnih napravah in spletnih brskalnikih na trgu, je najpomembnejše, da je spletna stran podjetja združljiva z vsemi brskalniki, formati in velikostmi zaslonov. Naše podjetje WEBSITE DEPOT SI vam bo pomagalo krmariti po novem terenu odzivnega spletnega oblikovanja tako, da bo vsem vašim potencialnim strankam omogočilo neovirano navigacijo po spletni strani do ključnih točk za odločitev.
odzivno spletno oblikovanje

Če se želite visoko uvrstiti v Googlu, bodite prepričani, da bo vaša prijaznost do mobilnih naprav dosežena in upoštevana pri razvrščanju vaše spletne strani.

Zakaj izbrati WEBSITE DEPOT SI za naslednjega oblikovalca vaših spletnih strani?

Oglejte si video in videli boste, zakaj na stotine lastnikov malih podjetij zaupa in verjame v nas.

Če je vaša spletna stran premalo obiskana, je pogosto krivo to, da ni odzivna na mobilne naprave. Googlov rezultat za mobilne naprave je najpomembnejši pri določanju vaše uvrstitve zaradi dramatičnega premika v smeri mobilnega spletnega prometa. Raziskave so pokazale, da več kot 95 odstotkov primerjalnih iskanj cen, ki jih opravijo potrošniki, je trenutno poslanih z mobilnih naprav. Ker vse več ljudi uporablja iskalnike na svojih mobilnih napravah, se politike tehnoloških podjetij preusmerijo v ta način brskanja.

odzivno spletno oblikovanje slovenska bistrica

Če na primer vaša spletna stran vsebuje predvajalnik Flash na računalniku, jo večina mobilnih naprav ne bo prikazala in v mnogih primerih se bo prikazala kot mrtev prostor. S spremembo nastavitve se bodo meniji, fotografije in vsebina prikazale tako, kot se spreminja velikost zaslona.

Odziven spletni dizajn, boljši od mobilnega oblikovanja

V prvih dneh brskanja po spletu je obstajalo le nekaj spletnih brskalnikov. Danes obstaja veliko brskalnikov, ki imajo vsak svoje specifične združljivosti.

Za razne različice in platforme OS so bili predstavljeni številni spletni brskalniki. Vaša spletna stran je morda združljiva samo s tradicionalno platformo, ki lahko izključi nekatere obiskovalce. Prvotne spletne strani so uporabljale poenostavljeno oblikovanje in so bile v primerjavi s tistimi, ki se danes uporabljajo, enostavnejše. Danes so spletne strani zahtevnejše, zlasti s pojavom nove tehnologije in spletnih aplikacij. Tržne raziskave so pokazale, da veliko spletnih uporabnikov neha brskati po spletnih straneh, ki niso uporabniku prijazne ali niso združljive z njihovimi napravami. Lastniki podjetij se v mnogih primerih sprašujejo, kaj se je zgodilo z njihovimi uvrstitvami v trženju in iskalnikih.

postavitev za namizne racunalnike

Mobilne naprave, kot so tablični računalniki in pametni telefoni, se pogosto uporabljajo za sledenje spletnim stranem. Ti pripomočki to dosežejo z odzivnim uporabniškim vmesnikom in mobilnim brskalnikom. Da bi bila spletna stran označena kot odzivna, bi morala biti narejena tako, da bi po njej brskali s katerekolim iskalnikom ali platformi. To je pameten način privabljanja spletnih obiskovalcev na več platformah in ponuja popolno možnost brskanja, ki ustreza ali presega izkušnjo na običajnem računalniku. Odzivno spletno oblikovanje omogoča enostavne in prilagodljive spletne strani, ki jih je enostavno najti, uporabnikom pa omogoča, da lažje najdejo tisto, kar iščejo.

postavitev za mobilne naprave

Odziven spletni dizajn je najboljša SEO rešitev

Sem spadajo iPhoni, iPadi, iPodi in vsi pametni telefoni na splošno. Danes so takšna komunikacijska orodja postala industrijski standard. Pomeni, da ne morete prezreti koristi, ki jo prinaša odziven spletni dizajn, če želite biti v koraku s svojo konkurenco.

Naši izkušeni strokovnjaki so usposobljeni za to, da spletne strani postanejo odzivne, ne glede na to, kako je stran postavljena. Ko stranke dostopajo do vaše spletne strani preko mobilnih pripomočkov, mora biti enako privlačna kot namizna različica. Mi imamo vsestransko strokovno znanje in izkušnje na področju doseganja željenih rezultatov na tem področju.

Odziven dizajn je pot, ki jo priporoča Google Techs

Če morate razviti spletno stran za svoje podjetje, ste prišli na pravi kraj. Poleg tega, da obstoječo spletno stran naredimo odzivno, se že od samega začetka ukvarjamo tudi z odzivnim spletnim oblikovanjem.

Doseganje prilagojenih vidikov spletnega oblikovanja ali pretvarjanje obstoječe spletne strani v odzivno, je povsem dostopno. Ponujamo zelo konkurenčne cene, ki so v proračunu stranke. Uspeli smo sestaviti obsežno bazo strank, za katero smo zasnovali odzivne spletne strani. Stranke, s katerimi smo sodelovali, so od nas prejele visokokakovostne storitve, postali so ambasadorji dobre volje našega podjetja.

 

Obrnite se na našo službo za pomoč strankam 24/7 za vse informacije, vključno s prejemanjem brezplačnih ponudb. Za brezplačno oceno izpolnite našo stran za stike.

Najemite profesionalno podjetje za spletni dizajn še danes!

 

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.