Drugo grafično oblikovanje

  • Oblikovanje logotipov
  • Oblikovanje vizitk in ostalih promocijskih materialov
  • Oblikovanje letakov, plakatov in transparentov
  • Oblikovanje časopisov, revij in knjig

Oblikovanje logotipov

Logotip je grafičen prikaz imena podjetja ali blagovne znamke. Lahko je tudi znak pripadnikov določene skupine ljudi, politične, verske ali druge organizacije. Logotip je jedro celotne grafične podobe (CGP).

Na trgu je ogromno raznih blagovnih znamk in le premišljeno izdelan logotip lahko izstopa iz povprečja. Mora biti enostaven, razumljiv in zapomljiv. Zelo pomembna je barvna kombinacija, stil pisave in oblika.

Oblikovanje vizitk in ostalih promocijskih materialov

Kljub izrednemu povečanju elektronskega poslovanja je še velikokrat potrebna pisna (papirna) komunikacija. Le ta deluje veliko bolj osebno. Prva je vizitka, ki odraža vašo osebnost, vsebuje vse osnovne podatke, s katerimi se želite predstaviti svojemu poslovnemu partnerju. Tu smo zelo inovativni.

Naslednji materiali so razni prospekti, katalogi, brošure, v katerih se obširneje predstavi poslanstvo, sodelavce, dejavnosti, izdelke, storitve.
Ob raznih dogodkih ne pozabimo na unikatna vabila, darilne vrečke, namizne in zunanje zastave.

Oblikovanje letakov, plakatov in transparentov

Ne pozabite na zunanjo prepoznavnost, ki jo dosežete z letaki, plakati, transparenti, baloni. Ljudje radi pogledajo, še posebej, če je taka vidna komunikacija provokativna, nevsakdanja in vzbudi pozitivne občutke.

Letake lahko oblikujemo v raznih velikostih in oblikah ter na paleti različnih vrst papirja. Še posebej priporočamo ekološki papir.

Plakat, kot eden najstarejših komunikacijskih sredstev, je primeren za vaše dogodke, promocije na sejmih in drugih srečanjih.
Transparent vam oblikujemo po vaših željah in potrebah in glede na okolje, kjer bo izobešen.

Oblikovanje časopisov, revij in knjig

Časopisi in revije so kljub zmanjšani nakladi še vedno priljubljene v papirni obliki. Pravijo, da lahko nekaj vzamemo v roke. To je ta prvinski občutek, ko končni izdelek v svojih rokah pregledamo, ga izročimo sodelavcu, ga damo v torbo. Seveda pa vse to oblikujemo tudi za elektronsko izvedbo, ki se je poslužujejo predvsem mlajši uporabniki.

Knjige! Saj poznate kitajski rek: Moški mora v svojem življenju narediti sina, zgraditi hišo, posaditi drevo in napisati knjigo. V Sloveniji se tiska v zadnjih letih veliko knjig in mi vam lahko oblikujemo vašo knjigo z vašimi karakteristikami.

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.