Politika zasebnosti

Politika varstva osebnih podatkov

na spletnem naslovu www.websitedepotslo.com

Lastni in upravljalec: WEBSITE DEPOT SI d.o.o.

Sedež podjetja: Slovenska Bistrica, Rimska ulica 4

Matična številka: 8492379000

Davčna številka: 72328363

Telefon: 01 828 28 36

Elektronska pošta: info@websitedepotslo.com

Zakoniti zastopnik: Sašo Skledar

 

1.Spoštovanje zaupnosti in zasebnosti

Na naši spletni strani spoštujemo vašo zasebnost ter varujemo vaše podatke. Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in tudi z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani. Zbrane osebne podatke uporabljamo izključno za opravljanje storitev, ki jih ponujamo.

 

2.Dostop do podatkov

 

Dostop do zbranih osebnih podatkov imajo le pooblaščene osebe (zaposleni, partnerji). Prosimo vas, da nam pri tem pomagate tako, da poskrbite za varnost vašega osebnega uporabniškega imena in gesla.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

3.Uporaba, obseg in namen hranjenja ter obdelave podatkov

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Za namen obveščanja preko elektronske pošte hranimo naslednje podatke: naslov elektronske pošte, ime in priimek.

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

 

4.Način pridobivanja podatkov

 

Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko:

-se prijavite na naše novice

-pošljete povpraševanje

-opravite spletni nakup

-nam pošljte vaše sporočilo

 

Tehnične podatke pridobivamo avtomatično.

Google nam posreduje podatke, za katere ste jim to dovolili.

5. Iznos

Zbrani osebni podatki se hranijo na območju Republike Slovenije ter jih v nobenem primeru ne iznašamo v druge države.

6. Obdobje hrambe

Zbrane osebne podatke posameznikov hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma trajno izbrišemo.

V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma trajno izbrisali.

Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

7. Kako varujemo zbrane osebne podatke

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije, nikoli pa ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev.

Zbrane osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj navedene namene, jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Za prenose vseh osebnih podatkov uporabljamo tehnologijo SSL (Secure Socket Layer), ki omogoča potrebno zaščita pri prenosu podatkov, kar zagotavlja varnost naših strank, medtem, ko podatki potujejo v bazo.

 

8.Piškotki

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik in ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo le teh strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.
Če ne želite imeti naših piškotkov na vašem računalniku, ne pozabite, da je shranjevanje piškotkov pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

9. Google fonts

 

Na naši spletni strani uporabljamo Google Fonts podjetja Google (1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, ZDA). Google Fonts se uporabljajo brez preverjanja pristnosti in v brskalnik API Google Fonts niso poslani piškotki. V primeru, da imate svoj Google račun, med uporabo Google Fonts vaši podatki Googlu ne bodo posredovani. Google zapisuje samo uporabo CSS in uporabljenih pisav ter te podatke varno shranjuje. Več o teh in drugih vprašanjih je na voljo na https://developers.google.com/fonts/faq. Katere podatke Google zbira in kako te informacije uporablja, si lahko preberete na https://policies.google.com/privacy?hl=sl.

10. Pravice posameznika

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva sledeče: vpogled, popravek, popoln izbris, prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev, prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

Zahtevo lahko pošlje preko e pošte na info@websitedepotslo.com ali pisno po pošti na sedež podjetja.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za drug namen, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v tem dokumentu.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si.

 

11.Objava spremembe politike varstva osebnih podatkov

Vsaka sprememba naše politike varstva osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem naslovu www.websitedepotslo.com.

12.Dodatna pojasnila in kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov v podjetju WEBSITE DEPOT SI d.o.o., nam pišite na e naslov info@websitedepotslo.com ali nam pošljite pisno sporočilo na naslov našega podjetja: WEBSITE DEPOT SI d.o.o., Rimska ulica 4, 2310 Slovenska Bistrica.  Odgovorili vam bomo čimprej, brez nepotrebnega odlašanja, najkasneje pa v roku 30 (trideset) dni od prejema vaše zahteve.

 

Slovenska Bistrica, 14.7.2020

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.