Pogosto zastavljena vprašanja

Ali poslujete tudi med izbruhom koronavirusa?

Da, poslujemo na sedežu podjetja, Rimska ulica 4, Slovenska Bistrica.

Kakšen je vaš delovni čas?

Delovni čas je prilagojen našim strankam. Za obisk ali posvet vas prosimo, da se predhodno najavite na tel.: 01 828 28 36 ali nam pošljete sporočilo na info@websitedepotslo.com. Na sedežu podjetja smo od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.00.

Ali lahko še vedno pridemo na brezplačno posvetovanje?

Vsekakor. Nudimo vam brezplačno 30-minutno posvetovanje, kjer se bomo pogovorili o vaših poslovnih ciljih, o vaši spletni strani in možnosti izvedbe digitalnega marketinga. Pokličite nas še danes na tel. 01 828 28 36 ali pišite na info@websitedepotslo.com , da določimo termin srečanja.

Ali mi lahko pomagate izbrati in registrirati ime mojega spletnega naslova?

Seveda. Vedno smo vam pripravljeni pomagati pri izbiri imena vaše domene. Samo ime domene je izredno pomembno pri nadaljnji optimizaciji internetnih iskalnikov (SEO). Najbolje je, da v ime domene vključite ključne besede vašega podjetja.

Kakšni so stroški za registracijo domene?

Stroški registracije domen se začnejo pri 8,00 EUR. To je registracija domene za 1 leto. Po preteku časa je potrebno podaljšati veljavnost domene. Za večletno plačilo se priznajo določeni popusti.

Ponujate tudi storitve gostovanja?

Našim strankam udimo tudi gostovanje na varnih strežnikih po izjemno nizkih stroških, ki se začnejo že pri 10 EUR na mesec.

V kakšnem času nam lahko izdelate našo spletno stran?

To naredimo v roku 2 tedna od potrditve vašega naročila in dostave vseh potrebnih materialov (tekstov in fotografij). Info 01 828 28 36, info@websitedepotslo.com.

Kaj je SEO in zakaj ga potrebujem?

SEO (search engine optimization – optimizacija spletnih strani) je postopek, s katerim lahko dosežete visoke uvrstitve vaše spletne strani v brskalnikih kot so Google, Yahoo, Bing in drugi. S tem se poveča obisk na vaši spletni strani. SEO vam omogoči, da vas stranke najdejo na internetu. Brez SEO je vaša spletna stran preprosto brez „plina“, ki bi vzpodbudil večji promet.

Kako naj ugotovim, kaj moram spremeniti na moji spletni strani?

Pridite na naše 30 minutno brezplačno posvetovanje (01 828 28 36, info@websitedepotslo.com) in naši strokovnjaki vam bodo razložili, kaj je potrebno spremeniti. Skupaj bomo pregledali vašo spletno stran. Najprej bomo ugotovili, kako dolgo se nalaga, kakšne so povezave, dizajn itd. Potem se boste lažje odločili, katero storitev naj naredimo za vas.

Imam uspešno podjetje, vendar nimam spletne strani. Zakaj jo zdaj potrebujem?

Prepričani smo, da boste z vašo novo spletno stranjo lahko razvili vaše podjetje in povečali promet. Obstaja veliko načinov, od prodaje do oglaševanja, od poenostavitvi naročil do večjega informiranja o vaših izdelkih in storitvah. Informacije o vašem podjetju, vključno z vašo ponudbo izdelkov in storitev, bodo vašim potencialnim strankam na vpogled tako rekoč 24 ur vsak dan.

Ali ne morem sam ustvariti spletne strani?

Seveda lahko naredite spletno stran sami. V kolikor bomo nasredili to mi, bo narejena profesionalno in učinkovito za večji promet. Poleg izdelave spletne strani, nudimo še optimizacijo vaših računov na družbenih omrežjih, vpeljemo digitalne marketinške akcije, sestavimo učinkovite novice, izdelamo odlične fotografije ter opravimo še več storitev za povečanje vaše prodaje.

Potrebujem storitve spletnega oblikovanja, vendar nimam na razpolago veliko sredstev. Mi lahko še vedno pomagate?

Vsekakor. Imamo različne pakete in dodatke, ki ustrezajo skoraj vsakemu proračunu. Naš cilj je, da s sodelovanjem z našim podjetjem WEBSITE DEPOT SI dosežete večje prihodke in pri tem ne porabite vseh svojih prihrankov.

Koliko strani lahko ima moja spletna stran?

Ni omejitve glede števila strani. Naš osnovni paket se začne z do 10 stranmi.

Si lahko pomagate z vsebino moje spletne strani?

Seveda. Za pomoč pri vsebini ali slikah na vaši spletni strani je potrebno doplačilo.

Kako usmerim več obiskovalcev na mojo spletno stran?

Za naše stranke ponujamo pakete SEO (optimizacija spletne strani). Vse naše spletne strani so zasnovana tako, da so SEO prijazna. Po končni vaši odobritvi izdelane spletne strani, jo brezplačno pošljemo na razne brskaljnike (Google, Yahoo, Bing…). Če na svojo spletno stran ne vstavite osnovnega SEO, potencialne stranke ne bodo našle vaše strani. To pa je najpomembnejša vloga vaše spletne strani – pridobiti nove stranke.

Ponujate tudi mesečno vzdrževanje?

Ponujamo cenovno dostopne pakete, saj je naš cilj ohraniti dolgoročno zadovoljstvo naših strank. Pokličite nas še danes (01 828 28 36), če želite izvedeti več. Seveda nam lahko pošljete tudi e sporočilo na info@websitedepotslo.com. Hvala.

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.