Pogoji uporabe spletne strani websitedepotslo.com

1.Spletna stran „websitedepotslo.com“ s celotno vsebino je last podjetja website depot si d.o.o. (v nadaljevanju: podjetje).

2.Vsebina te spletne strani se lahko uporablja in reprudicira za nekomercialne namene brez dovoljenja podjetja. Pri tem se ne sme nič spreminjati, dodajati ali odvzemati. Upoštevati je potrebno zakonske predpise o avtorskih pravicah.

3.Vsebina te spletne strani se lahko uporablja v komercialne namene le s pisnim dovoljenjem podjetja ob upoštevanju zakonskih predpisov o avtorskih pravicah.

4.Podjetje bo uporabnikom svojega spletnega mesta nudilo čim bolj točne in ažurne podatke.

5.Podjetje si pridržuje pravico do spreminjanja in brisanja objav na svoji spletni strani brez obveščanja uporabnikom.

6.Celotna spletna stran „websitedepotslo.com“ je le informativnega značaja, zato podjetje ne prevzame nikakršne odgovornosti za točnost in ažurnost objavljenih podatkov ter njihovo uporabo.

7.Podjetje v nobenem primeru ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo imeli uporabniki zaradi morebitnega nedelovanja te spletne strani ali nezmožnosti do dostopa do nje.

8.Vsak uporabnik to spletno stran uporablja na svojo lastno odgovornost.

9.Podjetje obvešča vse uporabnike te spletne strani, da uporablja t.i.“piškotke“, s katerimi zbira podatke o obiskovalcih te spletne strani. Vsak obiskovalec te spletne strani je dolžan ob prihodu na to spletno stran potrditi ali se strinja z zbiranjem njegovih podatkov ali ne.

10.Podjetje zbira podatke o uporabnikih svojih spletni strani izključno za svoje lastne potrebe z namenom nudenja boljših storitev.

11.Podjetje se obvezuje, da zbranih podatkov o uporabnikih te spletne strani ne bo posredovalo tretjim osebam.

 

Slovenska Bistrica, 31.1.2020

 

Direktor: Sašo Skledar

 

 

 

 

Objavljeno na spletni strani websitedepotslo.com

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.