O podjetju

Naš začetek

Spletna agencija WEBSITE DEPOT SI d.o.o. je bila ustanovljen in registrirana 2019 v Slovenski Bistrici. Njen ustanovitelj in direktor Sašo Skledar ima strokovna znanje o spletnem oblikovanju in spletnem marketingu že od dolgoletnega sodelovanja z ameriško firmo Website depot Inc. iz Los Angelesa (websitedepot.com). Z njimi tudi sedaj poslovno sodeluje in je del ožjega strokovnega tima. Tako se delo med njimi usklajuje in dopolnjuje vsak dan po internetu, vse z namenom, da se ustreže zahtevam strank, ne glede kjer se nahajajo. Ima tudi bogate izkušnje iz grafičnega oblikovanja, od vizitk, letakov, plakatov, zloženk do logotipov, biltenov, revij in časopisov.

Naše storitve

Tako vam lahko v podjetju izdelamo novo spletno stran ali e trgovino, lahko vam oboje nadgradimo in optimatiziramo. Nadalje vam lahko izdelamo celotno strategijo digitalnega trženja, od plačljivih oglasov do organskega trženja. Oblikujemo vam tudi celotno grafično podobo (CGP) podjetja ali samo njen posamezen del.

Naša prednost

Izdelujemo spletne strani z “ameriškim pridihom” in hitro sledimo trendom digitalnega marketinga.

Naša zaveza

Želimo ustreči svojim strankam tako, da postanemo njihov zanesliv, dolgoročen partner in svetovalec.

Naše poslanstvo

Želimo ostati zanesljiva spletna agencija s celovito ponudbo s sledenjem trendom razvoja spletnega oblikovanja, spletne trgovine ter njune optimizacije.

Povabilo

Vabimo vas na brezplačno posvetovanje glede izdelave vaše spletne strani ali e trgovine, kakor njihove optimizacije. Pokličite nas na 01828 28 36 ali nam pišite na naslov info@websitedepotslo.com. Po predhodni najavi, nas lahko obiščete na sedežu podjetja v Slovenski Bistrici, Rimska ulica 4. Vas pričakujemo!

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.