Ne obupajte, nikoli več ne obupajte!

nikoli ne obupajte

Ko ste brali to besedno zvezo, ste verjetno slišali glas Jima Valvana. Sledili so navdihujoči govori, nato pa še tisti, ki ga je imel na ESPY leta 1993. Košarkarski trener Hall of Fame, ki je zbolel za rakom, je imel enega najbolj znanih govorov v zadnjih tridesetih letih. Velja praktično za vse v vašem življenju: zdravje, odnose in podobno. Velja tudi za vaše podjetje zdaj.

 

spletno oblikovanje bistrica

 

Vedno obstaja pot naprej!

Danes je gospodarstvo v eni najhujših recesij v zadnjem času. Med pandemijo, so podjetja po vsem svetu doživela pravi šok. Tudi “odpiranje” po pandemiji ne bo pomagalo vsem podjetjem, saj ni nobenega zagotovila, da se bodo kupci vrnili na vašo lokacijo. To še posebej velja za črne napovedi drugega vala COVID-19.

 

Torej, morda se zdi samoumevno, da je treba odnehati. Zmanjšati izgube in upati na najboljše. „Upam“, kot ste verjetno že slišali, ni strategija. Upanje zagotovo ni poslovni načrt. Napovedovanje prihodnosti je težko, pa če tudi smo „preživeli“ prvo polovico leta 2020. A se je vredno potruditi za naprej.

 

Vedno je mogoče poskusiti nekaj novega. Ne glede na to, ali gre za nov način upravljanja Google oglasov, novo marketinško kampanjo na družbenih omrežjih, nov izdelek, storitev ali kaj drugega, je vedno nov način, kako poskušati uspeti s svojim podjetjem. Ne govorimo samo na splošno. Vse to smo že videli v času pandemije.

 

En korak od uspeha

Ne moremo vam povedati, koliko strank smo že nagovorili, da ne bi delovale tako, kot upajo; da bodo silno uspele že pri naslednji stvari, ki jo bodo poskusile. Za nekatere je bil to popoln preobrat, od spodaj navzgor. Za druge je bilo to samo prepletanje nečesa novega na njihovi spletni strani, ponujanje storitev dostave ali kaj podobnega.

 

web design slovenia

 

Zavedamo se, da je zadnja stvar, ki bi jo kdo želel storiti v teh težkih časih, poskusiti nekaj, kar bi lahko spodletelo. Vložki v poslu so vedno visoki, trenutno so občutno še višje. Zato je toliko bolj pomembno, da si priskrbite pomoč izkušenih strokovnjakov. Če poskusite z njimi, imate več možnosti ne le za uspeh, ampak za trajen uspeh.

 

Resnica je, da bodo podjetja, ki bodo prišle iz pandemije, še močnejša kot kdaj koli prej. Nekatera podjetja bodo med tem uspevala in dosegla uspeh, ki se jim je zdel nemogoč. Druga se bodo borila, da obstanejo do takrat, ko se bo svet resnično odprl.  Nekatera podjetja pa bodo povedala, da so se potrudila, nato pa za vedno zaprla vrata.

 

Še vedno je čas za enega izmed zmagovalcev. V tem času je treba nekaj storiti in zgrabiti priložnosti. Ne obupaj, nikoli ne … ostalo veš!

 

Če želite natančno videti, kako vam lahko pomagamo tukaj na spletnem naslovu Website Depot SI, nas pokličite na 01 828 28 36 ali nam pišite na info@websitedepotslo.com. Hvala.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.