Katere od 7 najboljših trženjskih trendov za leto 2021 boste izkoristili?

 trendov marketinga

Leto 2021 bo prišlo! Obljubim.

Morda se zdi, da bo leto 2020 trajalo večno, vendar ne bo. Sčasoma se bo (morda usmiljeno) končalo.

Leto 2021 bo vašemu podjetju ponudilo več priložnosti za povezovanje z mnogimi ljudmi.

 

Deloitte je našel sedem trendov spletnega trženja (in trženja brez povezave) do leta 2021, ki lahko podjetjem pomagajo k uspehu v prihodnjem letu in nadalje.

 

Deloitte, če še niste slišali zanje (in stavim, da ste), “nudi revizijske, davčne, poslovne in finančne svetovalne storitve  mnogim najbolj cenjenim blagovnim znamkam na svetu.” Sem spadajo Metlife, Morgan Stanley, Berkshire Hathaway, Microsoft, GM itd. Vidimo, da jim zaupajo firme po vsem svetu.

 

Da bi sestavili to študijo, so anketirali 400 direktorjev C-suite iz svetovnih podjetij. Anketirali so tudi približno 2500 potrošnikov v Severni Ameriki, Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Evropi.

 

  1. Med sedmimi trendi je bil eden bolj očitnih »okretnost«.

Ugotovili so, da “58% vprašanih lahko poimenuje blagovno znamko, ki je lahko hitro spremenila svojo ponudbo, da se odzove na” novo normalno “. Dve tretjini anketiranih potrošnikov pa nam je povedalo, da je pandemija povečala njihovo vrednotenje tudi za dobro zasnovane tehnologije. . ”

 

  1. Jasno mora biti, da je glaven pomen: »zaupanje«.

V svoji razlagi to podrobneje razčlenijo, vendar njihov povzetek pravi, da so najpomembnejše oblube. »Obljube, ki jih izpolnjujemo – ali ne. Ko blagovne znamke lahko svoje dostave uskladijo s svojimi sporočili, zaupanje cveti. ”

 

3.Dostava

Očitno je, da beseda “dostava” ne pomeni le “fizična dostava” (čeprav lahko), ampak vključuje tudi “dostavo” v smislu “zagotavljanja tistega, za kar so obljubili, da zagotavljajo.” To presega blago in storitve tudi v okolju.

Na primer, kot so ugotovili, “če blagovna znamka pravi, da je dobro počutje zaposlenih prednostna naloga, a njihovi zaposleni delajo v nevarnem okolju, obstaja jasen razkorak med  njihovo obljubo in realnostjo.“

Vzpostavitev zaupanja je več kot le zagotavljanje tistega, za kar pravite, da boste zagotovili; vključuje tudi, „ biti takšen, kot pravite, da ste“.

 

4.Nihče ne uspe sam

To so bolj ali manj ugotovili pri nekaterih drugih svojih trendih. “Fusion” je eden izmed sedmih najboljših trendov.

Njihove ugotovitve pravijo, da so nekatera podjetja preoblikovala “partnerske strategije in iščejo inovativna sodelovanja – ali zlitja – zunaj panoge, da bi bolje zadovoljila potrebe strank.”

 

5.Inovacije

Nadaljujejo, da druga podjetja “še vedno igrajo obrambo – reagirajo na okoliščine, namesto da bi vodila z inovacijami.”

Kot lastnik podjetja veste, kdaj vaše podjetje vodi in kdaj reagira. Prvi vas bo skoraj vedno postavil v močnejši položaj.

 

6.Talent

“Talent” je bil še en njihov trend, vendar ne le v kontekstu “za uspeh potrebuješ talent.” Namesto tega je šlo za “talent, ki ga je treba pravilno izkoristiti, zlasti kar zadeva trženje.”

 

7.Poznavanje blagovne znamke

Kot pravijo v tem poglavju, »nihče ne pozna vaše blagovne znamke, kupcev in organizacije bolje kot vi. In prvi korak k oblikovanju strategije zagotavljanja storitev bi se moral začeti s tržniki, ki ocenjujejo delovne tokove, tehnologijo in sklope spretnosti, da bi ugotovili najučinkovitejše načine zagotavljanja vsebine. ”

 

Ne glede na to, kaj počne vaše podjetje ali na kateri razvojni stopnji ste, se iz tega dokumenta verjetno lahko nekaj naučite.

 

Kot agencija za izdelavo spletnih strani in digitalno trženje  lahko za vas storimo skoraj vse zgoraj navedeno, kar bo pomagalo vašemu podjetju, da bo uspešnejše v letu 2020, pa tudi v letu 2021 in dalje. Za več informacij pokličite na 01/828 28 36 ali nam pišite na info@websitedepotslo.com. Lahko se tudi najavite na osebni obisk na sedežu podjetja v Slovenski Bistrici, Rimska ulica 4. Hvala.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.