Izdelovanje spletnih strani za učinkoviti mobilni marketing

Designer Working On Responsive Web Design Project

Mobilne naprave spreminjajo način komunicirajo z blagovnimi znamkami. Vse več ljudi uporablja svoje pametne telefone ali tablične računalnike za dostop do določenih spletnih vsebin. Glede na to je smiselno imeti odzivno spletno stran.

 

Trženje uporabnikom pametnih telefonov

 

Mobilni marketing je način, da podjetja preko pametnih telefonov in tabličnih računalnikov dosežejo svoje stranke. Gre za tržno strategijo, optimizirano za mobilne uporabnike. To je del osnovne (vhodne) tržne strategije.

 

Google ima odzivno (responsive) zasnovo spletnih strani  za mobilne naprave. Pri spletni agenciji Website Depot SI sledimo smernicam za izboljšanje ocene rezultatov spletnih strani naših strank v algoritmu za mobilne naprave.

 

V tem primeru poskrbimo, da je besedilo berljivo, in da se fotografije premaknejo ali pomanjšajo.

Prav tako namestimo ustrezno razporejene gumbe in se izognemo nepredstavljivi vsebini, kot je Flash video.

 

Odziven dizajn koristi vašemu SEO (search engime optimization)

 

Navigacija po spletni strani mora biti enostavna. Vaša odzivna spletna stran mora poskrbeti za vaše občinstvo. Zato mora biti dostopna na kateri koli napravi.

 

Ne glede na to, katero napravo uporabljajo pri obisku vaše spletne strani, jim morate omogočiti hitro krmarjenje po njej. Cilj je, da jim pomagamo, da se ne “zgubijo” na vaši strani. Če bodo lažje krmarili po vaši spletni strani, je velika verjetnost, da bodo tudi ostali in brskali po njej.

 

Upoštevajte, da ima Google faktor razvrstitve, ki oceni čas, ki ga obiskovalci potrebujejo za bivanje na vaši spletni strani. Z odzivnim dizajnom je vaša spletna stran veliko enostavnejša za branje in krmarjenje, s čimer se izboljša uporabniška izkušnja.

 

Večja hitrost nalaganja strani

 

Odziven dizajn omogoča hitrejše nalaganje spletnih strani. In to je za Google ključnega pomena. Iskalniki želijo, da se spletna mesta naložijo hitreje, saj izboljšajo tudi uporabniško izkušnjo. Spletni naslovi za hitro nalaganje se bodo verjetno pojavila na prvi strani SERP (search engine results page) .

 

Znižanje stopnje obiskov ene strani

 

Ker se bodo obiskovalci verjetno zadrževali več časa, to zniža stopnjo obiskov. Tudi Google je pozoren na ta dejavnik. Kratek čas bivanja lahko pomeni, da iskalci niso našli informacij, ki jih iščejo.

 

Toda obiskovalci ne gledajo samo vsebine, ko obiščejo vašo spletno stran. Namesto tega ocenjujejo tudi vaš celotni dizajn. Nimajo radi neprivlačnega dizajna. Vsekakor pa si želijo pregledno spletno stran, na kateri se hitro znajdejo.

 

Z odzivnim spletnim oblikovanjem lahko ustrezno vsebino postavite in prikažete na bolj prijazen način za mobilne naprave. Obiskovalcem ponuja tudi bolj neomejeno okolje za uporabnike.

 

Misli mobilnih uporabnikov

 

Ko načrtujemo odziven spletni dizajn, upoštevamo vaše uporabnike mobilnih naprav. Tako bo celoten spletni dizajn zajel bolj osredotočeno zasnovo, ki omogoča pravilno izvedbo vaše strategije SEO.

 

Odzivno spletno oblikovanje morda ne bo prihodnost spletnega oblikovanja. Vendar je odličen dizajn, ki lahko poveča promet na vaši spletni strani.

 

Obrnite se na naše strokovnjake

 

Spletno oblikovanje je lahko zapleteno. Zato se večina uspešnih podjetij odloči, da bodo najela podjetje za izdelovanje spletnih strani, kot je naše Website Depot SI, in tako odpravila težave pri spletnem oblikovanju.

 

V naši spletni agenciji Website Depot SI svojim strankam zagotavljamo odzivno spletno oblikovanje, da jim pomagamo doseči poslovne cilje. Že danes se obrnite na naše strokovnjake, da vam bomo pomagali izdelati odlično spletno stran za vaše podjetje: 01/828 28 36 ali nam pišite na naslov info@websitedepotslo.com. Priporočamo tudi obisk naše spletne strani www.websitedepotslo.com. Hvala in veliko poslovnih uspehov!

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Začnimo!

Zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.